Skip to content

Poze!!!

26/03/2010
by

09:45

Ma pregateam sa scriu articolul URIAS despre „New Moon” cand am dat peste aceste seturi de poze de la diferite evenimente. Din lipsa de timp, o sa le postez pe toate aici.

In primul rand, in sfarsit au iesit la iveala poze cu Ashley pe platourile de filmare ale „The Apparition”. Sau, cel putin, de la marginea lor. Se vede ca Ashley s-a pregatit bine pentru frigul din Germania, dar a reusit in acelasi timp, cu succes sa-si pastreze farmecul si stilul propriu.

Kellan a fost vazut prin LA miercuri(24 martie), plimbandu-se si citindu-si foarte captivat agenda.

Bryce a fost vazuta in Vancouver pe 19 martie, unde filmeaza cu Anna Kendrick „I’m with cancer”. Chiar nu inteleg ce e cu moda asta de a filma in Vancouver. Nu vorbesc doar de „New Moon”, ci de o groaza de alte filme.

Christian si Nikki Reed au fost vazute la lansarea colectiei toamna-iarna 2010 a lui Yotam Solomon. Nikki…mai bine decat datile trecute, dar inca se mai poate lucra. Christian, in schimb, a fost SUPERBA! Rochia ii arata exact formele (e asa de slaaaaba) iar plicul si pantofii superbi i-au intregit cu succes tinuta. Imi place si noua nunata mai calda din parul ei.

Si ca tot vorbim de Christian, intre lansarea DVD-ului „New Moon” si prezentarea aceasta de moda, actrita a resuti sa viziteze fanii impreuna cu Alex Meraz si Daniel Cudmore la Naval Exchange. Pics:

xoxo,MaryLu

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: