Skip to content

Newzzz

13/01/2010
by

08:21

Ok…..cum au aparut numeroase stiri in ultimele zile, m-am gandit sa fac un articol pentru ele:

In primul rand. Taylor va fi unul dintre prezentatorii Globurilor de Aur, alaturi de Josh Brolin si Amy Poehler. Gazda premiilor este Ricky Gervais, iar evenimentul va avea loc duminica,17 ianuarie,ora 8 PM.

Cum, in ultimele zile au circulat numeroase zvonuri despre „Breaking Dawn”, Stephenie a iesit in fata si a facut o declaratie pe site-ul ei:

Un mesaj rapid in legatura proiectul filmului „Breaking Dawn”: nu este nici o problema daca va fi doar un film sau doua. Eu personal simt ca ar fi foarte greu sa inghesuieste povestea intr-un singur film( Cum am mai zis si in numeroase interviuri inainte), dar daca se gaseste o alternativa buna, sunt total deschisa. Doua sau unul, atata timp cat povestea este  bine redata este minunat pentru mine, iar oamenii cu care am vorbit de la Summit par sa simta acelasi lucru. Suntem cu totii foarte nerabdatori sa inaintam asta, dar o sa ajungem incet si sigur acolo. Stiu cat de entuziasmati sunt oamenii de orice veste, si uneori barfele sunt fabricate special pentru asta, dar nu au nicio logica in povestea asta.

Steph


Inca ceva: PopSugar ne-a impartasit faptul ca tocmai au stat de vorba cu Emilie de Ravin, care le-a spus cat de relaxant si bine este sa lucrezi cu Robert Pattinson.

xoxo, MaryLu

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: