Skip to content

Bryce in V Magazine + lansari

09/01/2010

Am descoperit ca nu numai Anna Kendrick va aparea in numarul viitor al revistei „V Magazine”, ci si Bryce Dallas Howard, dar si colega Annei Kendrick din „Up in the Air”, Vera Farmiga.

M-am gandit sa reamintesc ce ne pregatesc actorii din Twilight pentru 2010. Sunt filme bune, asteptate de toata lumea. Comedii, drame si thrilleruri. De toate pentru toti.

  • Pe 12 februarie se va lansa in SUA „Valentine’s Day„, o comedie romantica foarte spumoasa, bazata pe presiunile si asteptarile ce apar in cupluri de Valentine’s Day. Dupa cum stiti, Taylor Lautner joaca alaturi de multi actori renumiti precum Julia Roberts, Emma Roberts, Anna Hathaway, Jennifer Garner, Jessica biel sau Queen Latifah.
  • Si Kristen va avea un an plin. In ianuarie se va lansa „Welcome to the Rileys”, o drama in care Kristen o joaca pe Mallory, o tanara prostituata. Apoi, pe 19 martie se va lansa mult asteptatul „The Runaways”, un film ce prezinta povestea lui Joan Jett si a trupei „The Runaways”, in care Kristen joaca alaturi de Dakota Fanning. De altfel, se va lansa si filmul „K-11” (o varianta de poster alaturi), o drama la fel de asteptata, in care va aparea si Nikki Reed.
  • Si Rob va avea un an plin. Pe 12 martie va debuta in 2010 cu „Remember Me”, unul dintre cele mai asteptate filme Summit Entertainment din 2010. Filmul este o drama romantica, despre un tanar cu probleme care se indragosteste de Ally, o tanara timide, interpretata de Emille de Ravin. Totodata, se afla si in proiectul „Unbound Captives”, in care va juca alaturi de Hugh Jackman si Rachel Weisz.
  • Billy Burke are mai multe filme pregatite pentru 2010.  „Charlie” va aparea de-a lungul anului in „Baby O”( musical ), „Ticket Out” (drama), „Luster” (thriller), „Shadow Play” (thriller) si „Highland Park”, o comedie-drama. Marea majoritate sunt in procesul de post-productie, dar nu am o data exacta de lansare.
  • Si Ashley va fi foarte ocupata. Va debuta in 2010 cu filmul „Skateland”, o drama ce prezinta povestea unui tip singuratic din anii ’80. Apoi vor aparea Radio Free Albemuth” (drama sci-fi) si ‘Warrior”, in care joaca alaturi de Kellan Lutz. De asemenea, vor avea loc filmarile la „The Apparition”(horror/thriller).
  • Anna Kendrick va fi de asemenea foarte ocupata cu filmul „Up in The Air”, dar vor si alte premiere precum „Scoot Pilgrim vs. the World” (actiune/aventura/comedie/fantasy), dar si „I’m with cancer”.
  • Michael Welch va avea si el 3 lansari importante. „Lost Dream” (drama), „Rough Hustle”(aventura/drama/sport) si „Unrequited” (drama/thriller) sunt filmele care se vor lansa de-a lungul lui 2010.

P.S.: Maine revin cu restul. Mai sunt….

Silvie

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: