Skip to content

Nightlight – parodie Twilight

27/09/2009

Dap, eu, sincer, chiar ma steptam la o astfel de parodie. Dar asta suna chiar bine.

Cei de la „Harvard Lampoon”, adica revista de satire a universitatii Harvard, s-au gandit ca ar fi bine sa faca o parodie dupa Twilight. Scriitori cu o traditie de aproape 300 de ani, acestia s-au apucat de scris, iar cartea va fi lansata pe 3 noiembrie.

„De trei lucruri eram absolut sigura.  Primul, Edward era probail sufletul meu pereche. Al doilea se refera la latura lui de vampir care banuiesc ca ma vrea moarta si al treilea, imi doream in mod neconditionat, irevocabil, impenetrabil, heterogenic, ginecologic si scandalos ca el sa ma sarute.”

Asta este prezentarea pe care cei de la Harvard au facut-o pentru aceasta carte. Parodia este despre Bella Goose :), o fata palida si neindemanatica,  care se muta in Switchblade, Oregon, in cautare de aventura, sau macar un coleg nemuritor. Curand il descopera pe Edwart Mullen (vai ce nume au! :)), un tocilar dragut, care nu se uita dupa fete. Dupa ce a vazut mai multe evenimente ciudate, el  nu se mai atinge de mancare la pranz. Dupa ce o salveaza pe Bella de un bulgare de zapada, fata are o revelatie: Edwart este vampir. Dar biata fata nu stie cum sa-l faca sa o muste, cand Edwart nici nu se uita dupa fete.

Avand multa drama, pericol, prea putin control parintesc si chiar un bal cu vampiri, „Nightlight” este povestea ciudata a unei fete obsedate de vampiri, care cauta dragostea in locuri cu totul gresite.

Edward tocilar?! 🙂

Silvie

21:44

Anunțuri
One Comment leave one →
  1. 25/10/2009 1:43 pm

    e una din cele mai absurde povesti auzite de mine :))… edwart tocilarul o salveaza de un bulgaras de zapada :))… cred ca o sa ma tenteze cartea, desi mie personal imi place twilight 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: